Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΔΑΚΕ Καθηγητών προς τον υπουργό Παιδείας:"Δε θα δεχτούμε αξιολόγηση από τους Συμβούλους της κ.Διαμαντοπούλου"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
"Οι κρίσεις των Στελεχών της Εκπαίδευσης (Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων) επί υπουργίας Διαμαντοπούλου ήταν καθαρά κομματικές. Δεκάδες αξιόλογοι συνάδελφοι με προσόντα κόπηκαν γιατί δεν ήταν κομματικά αρεστοί. Στις κρίσεις του 2010 χύθηκε αίμα στην Εκπαίδευση. Η μεγάλη πλειοψηφία των επιλεγέντων Στελεχών όλως τυχαίως στήριζαν το ΠΑΣΟΚ.   Υπάρχει και η σχετική απόφαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ που καταγγέλλει τις συγκεκριμένες κρίσεις».
Τα παραπάνω είπε στον υπουργό Παιδείας  Α. Λοβέρδο ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ και στέλεχος της ΔΑΚΕ κ. Παπαχρήστος  και του ανακοίνωσε ότι «Ως συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν πρόκειται να δεχτώ να κριθούν οι συνάδελφοι μου από αυτούς τους Συμβούλους, δεδομένου ότι είναι γνωστή η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε για την επιλογή τους και επιπροσθέτως η θητεία τους τελειώνει στο τέλος της επόμενης σχολικής χρονιάς. "
 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Είναι κομματικά πρόσωπα;
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ:Επί Α. Διαμαντοπούλου τοποθετήθηκαν  . Αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που ήταν υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι «σφαγιάστηκαν» επειδή δεν ήταν κομματικά αρεστοί.
Ο κ. Παπαχρήστος είπε ακόμη στον υπουργό Παιδείας  ότι Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση δημιουργήθηκα από τρεις Σχολικούς Συμβούλους. Λειτούργησαν σα συντεχνία. Αν το Προεδρικό Διάταγμα δημιουργούνταν από Διευθυντές Σχολείων θα όριζε άλλες διαδικασίες.«Εγώ η γυναίκα μου και οι φίλοι μου εκπαιδευτικοί αρνούμαστε να αξιολογηθούμε από Σχολικούς Συμβούλου , που κάποιοι από αυτούς δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σ αυτή τη θέση.


ΣΧΟΛΙΟ: Γίνονται τέτοια πράγματα στην Εκπαίδευση; Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου