Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

«Κήρυξη 48ωρης απεργίας και 3ωρης στάσης εργασίας»

ΔΟΕ
Θέμα : «Κήρυξη 48ωρης απεργίας και 3ωρης στάσης εργασίας»
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. λαμβάνοντας υπόψη του την πραγματοποίηση διημερίδας στα «πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης» που αφορά τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Καστοριάς, την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, αποφασίζει τα παρακάτω:
Καλεί τους Διευθυντές των σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν δώσει και δίνουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης, να μην πάρουν μέρος στη διημερίδα δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.
Για το σκοπό αυτό κηρύσσει 48ωρη απεργία για τους Διευθυντές των σχολείων του Νομού Καστοριάς την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, ώστε να μη συμμετέχουν στη διημερίδα και 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 (από 8π.μ. έως 11π.μ.) προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο διεξαγωγής της διημερίδας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προσκαλεί, τη Δευτέρα 19/5/2014 και ώρα 6μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, όλους τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων για μια ενιαία στάση στο θέμα της επιμόρφωσης Διευθυντών σχετικά με την αξιολόγηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 και 21 Μαΐου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου