Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδριάζει την Τρίτη 9-9-2014 το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 9-9-2014 και ώρα 12:30 το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για να τοποθετήσει τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε λειτουργικά κενά και να πραγματοποιήσει τις εντός ΠΥΣΠΕ αποσπάσεις. 

Σχόλια:
  • Εκλογές αιρετών πλησιάζουν και όλο και πληθαίνουν τα μισόλογα και τα υπονοούμενα για δήθεν ανεπίσημες πληροφορίες. Όταν κάποιος έχει μάθει να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο είναι δύσκολο να αλλάξει συμπεριφορά και το κατανοώ.
  • Θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος μου στην ενασχόλησή μου με τον συνδικαλισμό ότι ενεπλάκη σε προσωπικές -κατευθυνόμενες- αντιπαραθέσεις. Δεν πρόκειται να το επαναλάβω.
  • Το τελευταίο ανέκδοτο που άκουσα (μέσα στο Υπηρεσιακό)  είναι ότι δε θα πρέπει να ενημερώνω τους συναδέλφους πότε και πού έχουν σειρά προτεραιότητας γιατί έτσι κάνουν πολλές ερωτήσεις! Έλεος!
  • Ο τρόπος που θα επικοινωνώ και θα ενημερώνω τους συναδέλφους μου είναι προσωπική μου υπόθεση. Μόνο η γνώμη των συναδέλφων μετράει για μένα και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να με κρίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου