Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μαϊμούδες

 Δημήτρης Δανίκας

Γιατί  τώρα; Γιατί  με τόση  φόρα; Γιατί  με τέτοια ιλιγγιώδη  ταχύτητα; Γιατί με τόσες  γρήγορες, σύντομες  διαδικασίες; Γιατί με τέτοια προχειρότητα; Και γιατί τόσο  αντιφασιστικό μένος από  την πλευρά του κυβερνητικού προσωπικού;

Δύο οι λόγοι. Ορατοί και προφανείς από κάθε σκεπτόμενο  και καχύποπτο πολίτη. Επειδή σε τρία τέρμινα η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία  της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τουτέστιν τα διεθνή πρακτορεία και τα ξένα κανάλια θα αποτύπωναν σκηνές απείρου νεοελληνικού χάους. Τραμπουκισμοί, κουκουλοφόροι, φασιστοειδή και ροπαλοφόροι θα μετέτρεπαν την Αθήνα σε πεδίο πολεμικών αναμετρήσεων. Με πρωταγωνιστές Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παππά και όλα  τα λεβεντόπαιδα της παρέας. Το μήνυμα απλό: Αντωνάκη, του είπαν, μάζεψέ τους αλλιώτικα  πάπαλα η προεδρία. Δεν θα μας κάνεις εσύ ρόμπα στην Οικουμένη.

Ο δεύτερος λόγος στο  ίδιο μήκος κύματος. Επειδή αρχές καλοκαιριού θα στηθούν κάλπες για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Τουτέστιν και με δεδομένη την οργή εκατομμυρίων «μελλοθάνατων», τα φασούλια θα κατέγραφαν ανεξέλεγκτη αύξηση των δύο «άκρων». Το   φαντάζεστε; Η πλειονότητα  της ελληνικής ομάδας που θα κατέληγε στο ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών να απαρτίζεται -κυρίως- από Χρυσαυγίτες και Συριζαίους; Η μεγάλη ανατριχίλα. Τόσο για τον Σαμαρά όσο και  για την Μέρκελ. Το  μήνυμα απλό: Αντωνάκη, του είπαν, μάζεψέ τους, αλλιώτικα κλείνουμε την στρόφυγγα δανείων και επιδοτήσεων.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται με τον πιο εκκωφαντικό θόρυβο, ότι το εκάστοτε ελληνικό  γκουβέρνο είναι ενεργούμενο των ξένων αφεντικών. Όταν τα ξένα κέντρα θέλουν τότε οι ελληνικές κυβερνήσεις μπορούν. Κάπως έτσι δεν μπαγλαρώσανε τους Ξηρούς, τον Κουφοντίνα και τον Γιωτόπουλο; Με την απειλή του Λευκού Οίκου πως αν δεν εξαρθωθεί η 17 Νοέμβρη  δεν πρόκειται να συμμετάσχει η Αμερικανική ομάδα στους Ολυμπιακούς της Αθήνας!

Είναι κακό αυτό;
Είναι.

Γιατί αποκαλύπτει εξάρτηση και υποτέλεια. Οι δύο πυλώνες μιας τριτοκοσμικής Μπανανίας. Γι' αυτό το λόγο μας προέκυψε το Μνημόνιο. Γι' αυτό το λόγο υπογράψαμε όλες τις συμφωνίες με τις οποίες ξηλώθηκε ο παραγωγικός ιστός της χώρας και συρρικνώθηκε ο πρωτογενής τομέας.  Και γι' αυτό τον λόγο υπογράψαμε την συμφωνία «Δουβλίνο 2» με την οποία η Ελλάδα μετατράπηκε σε ατελείωτη χωματερή ανθρώπινων, τριτοκοσμικών «ερειπίων».

Με απλά λόγια -και  βάλτο καλά στο μυαλό σου- οι μεγάλες κακοδαιμονίες, συμπεριλαμβανομένης της «Χρυσής Αυγής»- προήλθαν από ένα απλό γεγονός. Ότι όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις μετέτρεψαν την χώρα σε σφουγγαρίστρα, καρπαζοειπράκτορα, σε  χέρσο οικόπεδο και σε πόρνη πεζοδρομίου των ευρωπαίων και των αμερικανών.

Όπως συμβαίνει με τους γύφτους και τις μαϊμούδες στα πανηγύρια. Βαράει το ντέφι ο Σόιμπλε,   χοροπηδάει ο Αντωνάκης. Και όσο καλύτερα χοροπηδάει, τόσο εκείνος μια μπανάνα του πετάει. Έτσι ακριβώς μας βλέπουν φίλε μου.
Ψωραλέες μαϊμούδες για τα πανηγύρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου