Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Αρχική » ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ » ΙΕΠ: Καθολική η συμμετοχή των Στελεχών Εκπαίδευσης στα Σεμινάρια Αξιολόγησης ΙΕΠ: Καθολική η συμμετοχή των Στελεχών Εκπαίδευσης στα Σεμινάρια Αξιολόγησης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το δεύτερο σεμινάριο επιμόρφωσης των Στελεχών Εκπαίδευσης για θέματα αξιολόγησης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης», ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Το σεμινάριο ήταν τριήμερο, διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23  Μαρτίου 2014.
Η συμμετοχή ήταν καθολική, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΙΕΠ και σημειώνεται: «Συμμετείχαν 206 Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης και Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την περιοχή της Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Απουσίασαν για υπηρεσιακούς και προσωπικούς λόγους, ένδεκα (11) Σχολικοί Σύμβουλοι,  οι οποίοι και θα επιμορφωθούν εξ αποστάσεως».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου