Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σχόλιο

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Είναι λογικό και αναμενόμενο ότι αφού έχει γίνει πρόβλεψη (με νόμο) στο πόσοι θα μπορούν να πηγαίνουν από τον έναν βαθμό στον άλλο -άσχετα αν έχουν συμπληρώσει τον χρόνο προϋπηρεσίας που απαιτείται-, να νομοθετήσουν και την ποσόστοση στη βαθμολογία έτσι ώστε να μην προκύπτουν πολλές "ισοβαθμίες".
  • Το πόσοι θα μπορούν να αριστεύσουν θα είναι προκαθορισμένο. Επομένως, έστω και αν κάποιος πιστεύει ότι κάποιοι είναι το ίδιο καλοί στα καθήκοντά τους θα πρέπει να τους βάζει διαφορετικό βαθμό! Ελπίζω τουλάχιστον να προβλέπονται οι δεκαδικοί αριθμοί!!!
  • Σε μια χώρα που η μοναδική αξιολόγηση που υπάρχει είναι η κομματική ταυτότητα, ζητάνε να εφαρμοστούν πράγματα τα οποία θα διαλύσουν τα σχολεία και θα στρέψουν τους εκπαιδευτικούς τον έναν εναντίον του άλλου. 
  • Ξέρουν ότι μια τέτοια αξιολόγηση δεν έχει νόημα και μόνο κακό θα κάνει στα σχολεία και την εκπαίδευση. Πιθανόν αυτό να επιδιώκουν. Να μας διασπάσουν για να μπορούν μετά να μας "χειριστούν" με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν και επιδιώκουν.
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου