Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Μου επισήμαναν κάποιοι συνάδελφοι -ορθώς- ότι η τελευταία διδακτική ώρα κατά την οποία θα γίνουν οι εκλογές στα σχολεία για του υποψήφιους Διευθυντές είναι διαφορετική στα σχολεία με ΕΑΕΠ και στα υπόλοιπα σχολεία. Είναι μία λεπτομέρεια στην οποία πιθανότατα το Υπουργείο θα δώσει λύση τις επόμενες ημέρες, αν όμως δε συμβεί αυτό πρέπει να την προσέξουμε γιατί -υπό προϋποθέσεις- μπορεί να επηρεάσει ή και να αλλάξει το αποτέλεσμα σε κάποιες σχολικές μονάδες.
  • Στα σχολεία με ΕΑΕΠ η τελευταία διδακτική ώρα είναι 13:20-14:00 ενώ στα υπόλοιπα σχολεία 12:35-13:15. Η πρότασή μου είναι, αν δεν υπάρξει πρόβλεψη από πλευράς Υπουργείου, να ανοίξουν οι κάλπες και να αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων στις 13:45 σε όλα τα σχολεία για να έχουν προλάβει να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι και να μην επηρεαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα από τις διαρροές που θα υπάρξουν σε διαφορετική περίπτωση.
  • Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα νόημα να γίνει σε σχολεία, αν υπάρχουν τέτοια, με έναν και μοναδικό υποψήφιο.
Με τιμή
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου