Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

“Μαχαίρι” στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην ΚΥ του υπ. Παιδείας, τις Περιφερειακές Διευθύνσεις και τους εποπτευόμενους φορείς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην έδρα του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι, σε άλλες κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου παιδείας, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και τους εποπτευόμενους φορείς της ημεδαπής για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός σχολικού έτους δεν επιτρέπονται. Κάθε διάταξη με αντίθετο ή διαφορετικό περιεχόμενο καταργείται.
Αυτό ορίζει Σχέδιο Διάταξης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας , το οποίο οποίο αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
Επίσης στη διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 31 του ν3848/10 προστίθενται και οι εποπτευόμενοι φορείς.
Συγκεκριμένα το σχέδιο Διάταξης ορίζει τα εξής:
Κατ’ εξαίρεση ως μο­νάδες μετάθεσης των εκπαιδευτικών, που αποσπώνται στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης και τους εποπτευόμενους φορείς της ημεδαπής υπολογίζονται οι προβλεπόμενες για την πλησιέστερη σχολική μονάδα και επιπλέον δύο μονάδες μετάθεσης για κάθε έτος.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Βουλευτικά Γραφεία δε γίνεται αναφορά στο Σχέδιο Διάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου