Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σχόλια για τις προσωρινές τοποθετήσεις, τις αποσπάσεις και τις διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Τελειώσαμε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο τις προσωρινές τοποθετήσεις, τις αποσπάσεις και τις διαθέσεις για συμπλήρωση του ωραρίου των εκπαιδευτικών. Για να καλυφθούν τα εναπομείναντα κενά περιμένουμε τους εκπαιδευτικούς που θα μας διαθέσει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς (Ειδική Αγωγή, Μουσικούς, Εικαστικών, Θεατρικής Αγωγής και αν υπάρξουν κενά σε δασκάλους).
  • Πιστεύω ότι δείξαμε τη μέγιστη δυνατή κατανόηση στις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες όλων των συναδέλφων και καταφέραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπήρχε η επιθυμία τόσο του Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μασλάρη Γεωργίου όσο και των μη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού της κ. Μιχαηλίδου Θωμαής και του κ. Παπασταύρου Νικολάου για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στην επιθυμία του κάθε εκπαιδευτικού για το σχολείο που επιθυμούσε να εργαστεί.
  • Η ίδια κατανόηση υπήρξε και από τους δύο αιρετούς αυτό όμως το θεωρώ αυτονόητο.
  • Τυχεροί ήταν οι συνάδελφοι που ήρθαν με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ γιατί μετά από χρόνια "άνοιξαν" λειτουργικά κενά σε σχολεία με αρκετά μόρια. Θα μπορέσουν με τον τρόπο αυτό να πάρουν πιο σύντομα τη μετάθεσή τους στον τόπο που επιθυμούν.
  • Εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη θέση των συναδέλφων όπου αυτό είναι εφικτό και δυνατό.
  • Ακολουθήσαμε την ουσία και τον τύπο του νόμου και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη των συναδέφων έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι.
Γαπκιάδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου