Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση στους επαγγελματίες ψεύτες

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
 • Επειδή τελικά ο διάλογος με την Ανεξάρτητη Κίνηση  ξεπερνά τα όρια της ουτοπίας:
 • Έχω δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι η συναδέλφισσα που ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές των αιρετών είχε δηλώσει ότι "κάποιος /κάποια από εμάς θα βγει αιρετός και περιμένετε να δείτε τι κεφάλια έχουν να πέσουν στις επιλογές των Διευθυντών" (τελικά δεν υπήρξε συνέντευξη). Αυτό το επανέλαβα και στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και ουδέποτε διαψεύστηκε ούτε από την ίδια ούτε από την Ανεξάρτητη Κίνηση.
 • Επειδή, λοιπόν, όπως αναφέρει ο Κ. Μπέλλος, το έγραψα και το είπα και το ...τηλεφώνησα (με παρακολουθούν;) ότι ο νυν αιρετός της Ανεξάρτητης Κίνησης θα πάρει κεφάλια (άλλο χόμπι δεν έχετε;) οφείλει -αν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια- να το αποδείξει. Και τουλάχιστον, επειδή τα γραπτά μένουν, να μου δείξει σε ποια ακριβώς ανάρτησή μου άφησα υπονοούμενα για το άτομό του. Επιτρέπω να δημοσιευτούν και λεγόμενά μου από τις τηλεφωνικές υποκλοπές...
 • Πάμε στα άλλα παραμύθια τώρα. Όλοι οι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Κίνησης έγιναν Διευθυντές πλην ενός ο οποίος ήταν αρκετά πίσω στα αντικειμενικά μόρια. Είναι ψέματα αυτό;
 • Είναι ψέματα ότι προσπαθούσαν μέχρις εσχάτων να βάλουν δικό τους Πρόεδρο στο Συμβούλιο Επιλογής; Γιατί είχαν τόσο μεγάλη αγωνία για το ποιος θα είναι Πρόεδρος; Μήπως γιατί τελικά θα έκαναν αυτά που έγιναν στον Πειραιά και στους άλλους νομούς;
 • Είναι προφανές ότι κάποιοι μέσα στο Συμβούλιο Επιλογής τίμησαν με την παρουσία τους την όλη διαδικασία και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
 • Για το αν αλώθηκε το Συμβούλιο Επιλογής από υποψήφιους της Ανεξάρτητης Κίνησης το μόνο που έχει να κάνει ο συνάδελφος είναι να ρίξει μια ματιά στο ψηφοδέλτιο με το οποίο κατεβαίνει υποψήφιος και στα μέλη τακτικά και αναπληρωματικά του ΠΥΣΠΕ και του Συμβουλίου Επιλογής. Δεν είναι δύσκολο έτσι;
 • Καταλαβαίνω απόλυτα τον αιρετό της Ανεξάρτητης Κίνησης. Εγκλωβισμένος σε μία κομπλεξική συνθηματολογία αυτογελοιοποιείται ζητώντας από τον Κ. Πρόεδρο του Υπηρεσιακού να εφαρμόσει πράγματα που ο ίδιος κάποτε τα κατήγγειλε ως παράνομα!
 • Τον καταλαβαίνω γιατί συμμετείχε ως αιρετός στον προγραμματισμό για τη λειτουργία των σχολείων με αποτέλεσμα στην πλειοψηφία των σχολείων από τα οποία βγήκαν υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια τοποθετήθηκαν άλλοι για να καλύψουν τα κενά αυτών που έφυγαν!!!
 • Τον καταλαβαίνω γιατί πάρα πολλοί συνάδελφοι δεν έχουν πάρει ακόμα την ώρα σίτισης που δικαιούνται. Πήρε ποτέ θέση γι΄αυτή την τεράστια αδικία; Ας μας την πει να τη διαβάσουμε και εμείς.
 • Τον καταλαβαίνω  γιατί εκτός από τους λίγους εκλεκτούς της Ανεξάρτητης Κίνησης που μπόρεσε να βολέψει σε θέσεις που ήθελαν όλοι οι άλλοι συνάδελφοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει η επόμενη μέρα.
 • Τον καταλαβαίνω γιατί αποχώρησε από το Υπηρεσιακό και ακόμη περιμένουμε να μας πει ποιοι ήταν οι λόγοι.
 • Τον καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, γιατί γίνεται, πώς γίνεται. Δεν υπάρχει καμία δημόσια ενημέρωση για τίποτε. Όλα στα μουλωχτά και στα κρυφά.
 • Ας ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των σχολείων και των συναδέλφων και ας αφήσουν τον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων. 
 • Και για να τελειώνω γιατί δεν αξίζει άλλο τον κόπο: Το μόνο στο οποίο έχετε χάρισμα είναι να βρίζετε. Βάλτε την κολλητή σας να γράψει όλα αυτά τα ωραία που έγραψε την προηγούμενη φορά στο φ/β, γιατί μέχρι εκεί μπορείτε. Συνδικαλισμό με επιχειρήματα και αλήθειες δεν μπορείτε να κάνετε.
Γαπκιάδης Γιώργος
Υ.Γ. Επειδή πάντα μιλώ με στοιχεία και ονόματα, ο μόνος που μπορούσε να γίνει Διευθυντής και λόγω της συνέντευξης δεν έγινε είναι ο Γιώργος ο Παπασταύρος. Αν ξέρει κάποιον άλλο ο αιρετός της Ανεξάρτητης Κίνησης ας τον γράψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου