Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Απάντηση του Αιρετού στην "Ανεξάρτητη Κίνηση"



Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

  • Η πορεία όλων μας στον συνδικαλισμό είναι γνωστή. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που πρωτοστάτησαν για να ξεφύγουμε από τις τυφλά κομματικές και υποταγμένες συνδικαλιστικά παρατάξεις και δέχθηκα ανηλεείς επιθέσεις από αυτούς που τώρα –αφού απέτυχαν ολοκληρωτικά μέσα από τον κομματικό τους συνδικαλισμό- φόρεσαν τον μανδύα του «Ανεξάρτητου». Το ποιος εκφράζει το «χθες» και έχει προσωπικές φιλοδοξίες είστε οι μόνοι αρμόδιοι για να το κρίνετε.
  • Συμφωνώ απόλυτα ότι διαχώρισα τη θέση μου από λογικές του τύπου «Στις επιλογές των Διευθυντών θα υπάρχει σίγουρα αιρετός της Ανεξάρτητης Κίνησης και θα δείτε τι κεφάλια θα πέσουν!» ή του τύπου «Σε μια από τις δύο ψηφοφορίες στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων ψήφισα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν πολύ κρίσιμη ψηφοφορία και υπήρχε περίπτωση να χάσουμε την έδρα!». Είναι αυτονόητο ότι τα ψέματα και η υποκρισία δε μου ταιριάζουν.
  • Είναι σαφές και κατανοητό ότι ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι δεν παρέκκλινα από τις αρχές του Ανεξάρτητου Συνδικαλισμού. Αυτοί που πίστεψαν ότι θα τρέχω τη μία πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη πίσω από τον Λαφαζάνη, πόνταραν σε λάθος άνθρωπο. Γνωρίζετε πολύ καλά τις θέσεις των «Ανεξάρτητων» στις επιλογές των Περιφερειακών Διευθυντών…
  • Έρχεται μία πολύ δύσκολη σχολική χρονιά και χιλιάδες αναπληρωτές θα βρεθούνε στον δρόμο. Χθες με τον συνάδελφο αιρετό, τον Κώστα τον Πανταζόπουλο, είχαμε ενημέρωση και θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξασφαλίσουμε τον μέγιστο αριθμό συναδέλφων που θα έρθουν με μετάθεση ή θα πάρουν απόσπαση ή θα δουλέψουν ως αναπληρωτές. Όλη μου η προσοχή είναι στραμμένη στις πραγματικές ανάγκες των συναδέλφων και χρόνο άλλο να ασχοληθώ με τις κομματικές επιδιώξεις των δήθεν «Ανεξάρτητων» δεν έχω.

Με τιμή
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου