Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Τα Συμβούλια Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης αποτελούνται από τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, μία Σχολική Σύμβουλο και έναν εκπαιδευτικό ακόμα με  δεκαπενταετή προϋπηρεσία.
  • Στο προηγούμενο Συμβούλιο συμμετείχε η Βάσω η Μαλέα με αναπληρωματικό μέλος τον Στέργιο τον Φιλίππου. Ο λόγος που συμμετείχαν ήταν για να εκπροσωπηθεί και η τρίτη συνδικαλιστική παράταξη στις εκλογές των αιρετών (55 ψήφοι η ΔΗΣΥ).
  • Όλως τυχαίως από το Συμβούλιο Επιλογής -σήμερα ανακοινώθηκαν τα δύο επιπλέον μέλη του- απουσιάζει η παράταξή μας αν και βγήκε τρίτη δύναμη στις εκλογές των αιρετών  -112 ψήφοι- , με μόλις δύο ψήφους διαφορά από τη δεύτερη ΔΑΚΕ. Προφανώς κάποιοι θεώρησαν ότι δεν πρέπει να εκπροσωπηθούν αυτοί οι 112 συνάδελφοι στο Συμβούλιο Επιλογής. Εννοείται ότι δεν υπάρχει πίσω από αυτό κάποια σκοπιμότητα και ότι όλα αυτά γίνονται εντελώς μα εντελώς τυχαία...
  • Από τη στιγμή που υπάρχουν συναδέλφισσες και συνάδελφοι που την αξιοπρέπειά τους δεν τη διαπραγματεύονται και δεν την πουλάνε θα είμαστε κοντά τους. Μακριά από βρώμικα παιχνίδια και από κάθε είδους συναλλαγή και συνδιαλαγή.
  • Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ!
Γαπκιάδης Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου