Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Συγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Καστοριάς

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1. Μασλάρης Γεώργιος του Αριστείδη, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
Πρόεδρος


2. Αντωνίου Όλγα του Πέτρου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ60, Προϊσταμένη του 7ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς.
Αντιπρόεδρος


3. Καραμανίδης Βασίλειος του Σιδέρη, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου  Άργους Ορεστικού.
Μέλος


4. Γαπκιάδης Γεώργιος του Ζήση, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
Αιρετό Μέλος


5. Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων.
Αιρετό Μέλος


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (αντίστοιχα):

1. Ξανθόπουλος Αναστάσιος του Νικολάου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.

2. Λύτη Μαρία του Αντωνίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.

3. Κοντοπούλου Ιωάννα του Φωτίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.

4. Δέλλας Ιωάννης του Αθανασίου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κωσταραζίου.

5. Πάτρας Ιωάννης του Βασιλείου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ11 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Τοιχιού.

Γραμματέας ορίζεται η κ. Ματούση Αγγελική διοικητική υπάλληλος κλ. ΠΕ1 - Διοικητικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Σχόλια:
  •  Εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία και καλή επιτυχία στα Τακτικά  (Αντωνίου Όλγα και Καραμανίδη Βασίλη) και τα Αναπληρωματικά (Λύτη Μαρία και Κοντοπούλου Ιωάννα) μέλη καθώς και στον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ξανθόπουλο Αναστάσιο.
  • Η άποψή μου δεν αλλάζει: πρόκειται για μια αδιαφανή διαδικασία και η ευθύνη είναι καθαρά του Υπουργείου που δεν ορίζει σαφή κριτήρια και προϋποθέσεις για την επιλογή των μη αιρετών μελών του ΠΥΣΠΕ.
  • Διαφωνώ απόλυτα με όσους ζητούν να μη δημοσιεύονται τα ονόματα όσων καταθέτουν αίτηση να οριστούν μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όχι μόνο τα ονόματα των υποψηφίων να γίνονται γνωστά αλλά και η διδακτική και διοικητική εμπειρία τους καθώς και οι τίτλοι Σπουδών που διαθέτουν. Δε βλέπω να υπάρχει κανένα προσωπικό απόρρητο ειδικά όταν θέλεις να είσαι μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Αυτό όμως να γίνεται επίσημα είτε από τη Διεύθυνση (ή την Περιφέρεια) ή να δίνονται τα στοιχεία στους αιρετούς να τα δημοσιεύουν και όχι από  παράκεντρα.

1 σχόλιο:

  1. Να τονιστεί όμως ότι οι Δέλλας Ιωάννης και Πάτρας Ιωάννης είναι αιρετά αναπληρωματικά μέλη και όχι διορισμένα από τη Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή