Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Α.Διαμαντοπούλου και Γ. Πανάρετος ιδρύουν κίνημα με εκπαιδευτικούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Κίνημα που θα φέρει την ονομασία «Μεταρρυθμιστές εκπαιδευτικοί» ιδρύουν η Αννα Διαμαντοπούλου με τον  Γ. Πανάρετο, στο οποίο μετέχουν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί των ΤΕΙ , καθηγητές της Δευτεροβάθμιας , δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.
  Το κίνημα «Μεταρρυθμιστές εκπαιδευτικοί» θα κατέβει στις ευρωεκλογές και σύμφωνα με πληροφορίες θα  ταχθεί ανοιχτά κατά των απολύσεων των εκπαιδευτικών , αλλά υπέρ της αξιολόγησης με παράλληλη επιμόρφωση , όπου εντοπίζονται αδυναμίες.
Τα  βασικά στελέχη του κινήματος είναι ο Γ. Μπαμπινιώτης, ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του υπουργείου   Παιδείας Μιχάλης Κοντογιάννης (Σχολικός Σύμβουλος σήμερα), ο πρώην Γενικός Γραμματέας  Βασίλης Κουλαϊδής , ο νυν Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ. Καλατζής , o Αντιπρόεδρος του ΙΕΠ Γ, Κουμέντος, ο Διευθυντής ΠΕ Β Αθήνας  Π. Βεντίρης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ καθηγητής Νίκος Σταυρακάκης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατσαρός και Πούντα.
Το περίεργο είναι ότι στο κίνημα μετέχουν δύο πρόσωπα γνωστά για τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις για τα ιδιωτικά σχολεία ο νυν  πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων Θανάσης  Ζαχόπουλος.
Φιλοδοξία της Α. Διαμαντοπούλου και του Γ. Πανάρετου είναι όχι να μπουν στη Βουλή, αλλά να υπερασπιστούν τους εκπαιδευτικούς.
Υπενθυμίζεται ότι η Αννα Διαμαντοπούλου είναι πρόεδρος του "Δικτύου για την παιδεία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου