Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Εν αναμονή της δεύτερης φάσης των αποσπάσεων

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Θα μου επιτρέψετε στον οχετό ύβρεων της συνδικαλίστριας της Ανεξάρητης Κίνησης να μην απαντήσω. Ο καθένας με τον χαρακτήρα του και με τον τρόπο που έχει μάθει. Αυτό είναι το νέο ήθος του συνδικαλισμού που θέλει να φέρει μαζί με τα κεφάλια των υποψηφίων διευθυντών που θέλει να πάρει! Απλά μην πιστεύουν ότι με λυγίζουν εμένα αυτά.
  • Ας  ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα. Η πρώτη φάση των αποσπάσεων τελείωσε και επίκειται η δεύτερη. Το σύστημα -αν δεν κάνω λάθος- ανοίγει την Τετάρτη. Καλό είναι να κάνουν αίτηση όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν απόσπαση.
  • Θερμή παράκληση στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Κ. Μασλάρη Γεώργιο, να δηλώσει στη δεύτερη φάση κενά για αποσπάσεις. Το πόσα θα είναι αυτά είναι ο μόνος αρμόδιος να το κρίνει.
  • Θερμή παράκληση στον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Κ. Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο, να αποδεχτεί και να προωθήσει στο Υπουργείο τα κενά αυτά.
  • Η εμπειρία μου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο μού έχει διδάξει ότι πάντα χρειάζονται συνάδελφοι, γιατί πάντα δημιουργούνται κενά. Καταλαβαίνω ότι και αυτοί ελέγχονται όμως νομίζω ότι πάντα βρίσκονται λύσεις στα πλαίσια του νόμου.
  • Υπάρχουν συναδέλφισσες με παιδιά, υπάρχουν μονογενεϊκές οικογένειες. Πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα και ο καθένας από τη θέση και στο μέτρο που μπορεί να βοηθά τους συναδέλφους να είναι κοντά στις οικογένειές τους.
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου