Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μονοξείδιο του άνθρακα από την ατελή καύση

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Θέλουν να μας πεθάνουν με το μονοξείδιο του άνθρακα. Από μαγκάλια, από κανάλια και κυρίως από τα στόματα όσων υπεύθυνων χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

- Το μονοξείδιο του άνθρακα αντικαθιστά το οξυγόνο στο αίμα και έτσι επέρχεται ο θάνατος. Η έλλειψη αυτής της γνώσης ήταν η αιτία του θανάτου των φοιτητών κατά τον Μέγα Τζίμερο.

- Αν είχαν λεφτά για να ανοίξουν το καλοριφέρ, θα χρειάζονταν μαγκάλι ρε μεγάλε;

- Ο πρωθυπουργός Σαμαράς, συγκλονισμένος από το γεγονός δήλωσε πως η κυβέρνηση θα ξεκινήσει προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τη σωστή χρήση μαγκαλιών ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα.

- Ο Μπιγκ Βενιζέλος, κάλεσε τους απανταχού χρήστες μαγκαλιού να συσπειρωθούν γύρω από το νέο ΠαΣοΚ που θα τους εξασφαλίσει την ασφαλή χρήση του μαγκαλιού στο μέλλον.

- Ο Φώτης, το υπεύθυνο μουστάκι, δήλωσε πως το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί υπεύθυνα και στη ρίζα του. Απαίτησε, καθαρό κάρβουνο που δεν θα βγάζει μονοξείδιο του άνθρακα.

- Το Στουρναρέικο επιτελείο ανακοίνωσε πως προχωρά στην άμεση φορολόγηση της χρήσης μαγκαλιού με στόχο, τόσο την αύξηση των φορολογικών εσόδων όσο και την μείωση των ατυχημάτων.

- Ο Εθνικός μας Γουρλής παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο, τόνισε πως αν ο σημερινός πρωθυπουργός, στο κόμμα του οποίου βρίσκονται και τα παιδιά του, δεν έριχνε την κυβέρνησή του, δεν θα είχε συμβεί το ατύχημα.

- Η εκπομπή μονοξειδίου του άνθρακα από την ατελή καύση της κυβερνητικής τρόικας είναι ευθέως ανάλογη του χρόνου ύπαρξής της.

- Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας και οι απάνθρωποι κυβερνητικοί σχηματισμοί εκτοξεύοντας αρλούμπες που καταστρέφουν εγκεφάλους. Να αποφεύγετε τους εκτοξευτές-τηλεοράσεις.

- Μετά από τις παραπάνω δηλώσεις η αρμόδια υπηρεσία μέτρησης ρίπων στην ατμόσφαιρα, κατέγραψε απότομη άνοδο επικίνδυνων αιωρούμενων σωματιδίων που προκαλούν το αίσθημα της οργής στους ανθρώπους.

- Τα μόνα ζώα που δεν επηρεάζονται από τα παραπάνω σωματίδια είναι τα λεγόμενα «παχύδερμα».

- Απλά μαθήματα πολιτικής χημείας:

Κυβέρνηση + φτώχια + εξαθλίωση à Μαγκάλι + CO + θάνατος

Αγώνας + ψυχή à Ανατροπή + καλύτερη ζωή

- Ο Μπάμπης ο Φλου, η Όλγα η Ατρόμητη, ο Εισαγγελέας Νίκος, ο Γυαλιστερός Γιάννης και ο Παύλος ο Αριστερός προχώρησαν σε ολονύκτια τηλεοπτική συμπαράσταση θλίψη εισπνέοντας μονοξείδιο.

- Ο «φτερωτός γιατρός-δήμαρχος-φίλος του πρωθυπουργού» πέρασε την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Διαβατών με άλλους οχτώ φυλακισμένους. Φρίκη! Η σκέψη των 13 εκατομμυρίων ίσως τον βοήθησε να κοιμηθεί.

- Το υπουργείο παιδείας μετονομάζεται σε «υπουργείο διασποράς εκπαιδευτικών». Στους εκπαιδευτικούς χορηγούνται παπούτσια με ρόδες για εξοικονόμηση χρόνου κατά τις μετακινήσεις.

- Το μπακιρένιο μεσημέρι διοργανώνει μαθήματα για παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Κυνηγητό και ξυλοδαρμός ανυπεράσπιστων μεταναστών.

- Μίσος, απανθρωπιά, υποκρισία και εξοικείωση με το φόβο και τον πόνο των υπόλοιπων

- Πως με το ένα χέρι να περνάς τη γιαγιά απέναντι στο δρόμο και με το άλλο να μαχαιρώνεις αλλοδαπό.

- Πώς να ξεχωρίζεις τον φτωχό Πακιστανό από τον πλούσιο Καταριανό. Τον πρώτο τον κυνηγάς, τον δεύτερο τον προσκυνάς.

- Τα κρυφά γκάλοπ που φέρνουν το ΠαΣοΚ στο 3% φούντωσαν το πολιτικό πάθος του Βαγγέλη για το υπεύθυνο μουστάκι του Φώτη.

- Όμως, όσο ο Φώτης βλέπει τον Αλέξη να πλησιάζει από τα δεξιά του τόσο απομακρύνεται από το Βαγγέλη και γλυκοκοιτάζει τον Αλέξη. Όπως και να το κάνουμε, ο νέος είναι πιο ωραίος.

- Στην υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων σκέφτεται να προχωρήσει ο Στουρνάρας και η παρέα του. Έτσι, θα ικανοποιηθούν οι ασφαλιστικές και οι τράπεζες θα τα παραλάβουν καθαρά με τις κατασχέσεις.

- Υποψηφιότητα για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζον έθεσε από τώρα ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών, Αλέκος Κιτσάκης με το τραγούδι : «Μπήκαν τα γίδια στο Μαντρί».

- Με το παραπάνω τραγούδι, μερακλώνει η Μέρκελ, Η Λαγκάρντ, ο Σόιμλε, ο Ρεν και οι τραπεζίτες. Στην ορχήστρα που θα συνοδεύει τον Κιτσάκη, παραδοσιακά παίζει κλαρίνο ο εκάστοτε Έλληνας πρωθυπουργός.

- Τραπεζίτες και κεφαλαιοκράτες χορεύουν φωνάζοντας: «Να καούν τα κάρβουνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου